Εταιρικό προφίλ Δέλτα Ζήτα Α.Ε.

Δέλτα Ζήτα Α.Ε. Kαλύμματα φρεατίων, καλύμματα σχαρών, σχάρες, φρεάτια

Η εταιρία ΔΕΛΤΑ-ΖΗΤΑ Α.Ε, ιδρύθηκε το 1999 και ειδικεύεται στην εισαγωγή και εμπορία προϊόντων χυτοσιδήρου. Με πολυετή εμπειρία τριών γενεών στα χυτήρια μετάλλων, έχει ως βασικές αρχές λειτουργίας της την άρτια ποιότητα των προϊόντων, το προσιτό κοστολόγιο, την προσωπική επαφή με τον πελάτη, τη συνέπεια και την αξιοπιστία.


Έχοντας ως κύριο στόχο να ικανοποιήσει και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις σας όσον αφορά τις προδιαγραφές των προϊόντων καθώς και τη διανομή τους εγγυάται:
• Αρτια τεχνική υποστήριξη
• Διαρκή έρευνα και μελέτη για την καλύτερη δυνατή ποιότητα των προϊόντων
• Ταχυτάτη εξυπηρέτηση


Η ΔΕΛΤΑ-ΖΗΤΑ είναι σε θέση να ανταποκριθεί απόλυτα στις ανάγκες σας με καλύμματα φρεατίων και σχαρών όλων των κλάσεων, από ελαφριού τύπου για υδραυλικές εγκαταστάσεις έως βαρέως τύπου για έργα οδοποιίας. Στη γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνονται εξαρτήματα χυτοσιδήρου, φύλλα και κατασκευές μολύβδου, κανάλια απορροής υδάτων, γαλβανισμένες εν θερμό σχάρες καναλιών φρεάτια, καθώς και οικοδομικά εργαλεία αλουμινίου.


Η ΔΕΛΤΑ-ΖΗΤΑ εδρεύει σε κτιριακές εγκαταστάσεις 3000 τμ σε έκταση 4000 τμ, στην οδό Επιδαύρου 12 στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη, μια περιοχή με πολύ εύκολη πρόσβαση. Σε ένα περιβάλλον φιλικό, προσιτό, με έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου έτοιμους να σας ακούσουν, να σας ενημερώσουν και φυσικά να ανταποκριθούν στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας με το σωστό τρόπο σε καλύμματα φρεατίων και σχαρών όλων των κλάσεων.

12 χρόνια ποιότητα και εξειδίκευση... 12 χρόνια ΔΕΛΤΑ - ΖΗΤΑ Α.Ε.